Ragdoll cica vásárlás

Az elválasztásra érett ,vagyis 12-14 hetes kort betöltött cicákat az új gazdik minden esetben kétszer oltva, féreghajtva, parazitamentesen , ivartalanítva, MMME törzskönyvvel, regisztrált microchippel, számozott oltási könyvvel, igény esetén útlevéllel vihetik haza.

Tenyészetünk gomba és giardia mentes, minden tenyészcicánk HCM, PKD, PRA, FELV, FIV Negatív tesztekkel rendelkezik és ezt igazolni is tudjuk. 
A kölykök egészsége mellett nagyon fontosnak tartjuk a megfelelő szocializációt is . Rendszeresen foglalkozunk a kicsikkel. Fontosnak tartjuk, hogy az új családjukkal is korán megismerkedjenek, ezért 7 hetes kortól már látogathatók előzetesen megbeszélt időpontban.

Mivel a kiscicák fehéren születnek, a színük és a mintázatuk csak 10-14 napos korukban látható biztosan,így a pár hetes kicsik közül a várólista sorrendjében választhatnak a gazdi jelöltek.
Minden kiválasztott cicára előleget kérek, ami 50 000 Ft.
A cicák eladásáról szerződést írunk, amely tartalmazza a felek jogait, kötelezettségeit, illetve a genetikai betegségekre vonatkozó garanciát.
Minden kiscicához babacsomagot adunk, ami a már megszokott eledelt tartalmazza és játékokat.
Néhány esetben tenyésztésre is vihető el cica, de csak meglévő, regisztrált tenyészetbe.
Nagyon fontosnak tartjuk kiscicáink jövőjét, hiszen minden állat szerető gazdit és jó sorsot érdemel!
Természetesen az új gazdik vásárlás után is bármikor megkereshetnek, igyekszem mindenkinek a legjobb tudásom szerint segíteni.

Ragdoll kiscicák Elöjegyzése, Várólista, Opció és Foglalás

Előjegyzés  vagy Várólista 

Ragdoll cica előjegyzésre, várólistára, név, e-mail cím, telefonszám megadásával van lehetőségük felkerülni a leendő gazdiknak. Ilyenkor el szoktam kérni 5000Ft-t,ami a vételárból később levonásra kerül.  Ha a leendő gazdi mégsem választ tőlünk kiscicát,akkor ez az összeg nem jár vissza. Az érdeklődést elfogadom e-mailben, rövid bemutatkozással, illetve telefonon. Ha szeretnél tőlünk cicát vásárolni, és jelenleg nincs olyan cica, amilyenre vágysz, bátran jelezd, hogy szeretnél felkerülni a várólistára.  Ez azért jó, mert a lista elején lévő leendő gazdi választhat először a kiscicák közül. 

Szabad :

A kiscica még elérhető, nincs gazdijelölt.

Opció :

Ez azt jelenti, hogy megvan már a gazdijelölt, várjuk a foglaló összegét.
A kiválasztott cicust 5 napig tartjuk opcióban. Ha ez idő alatt nem érkezik meg a
foglaló összege, a cicus újra elérhetővé válik más gazdi számára.

Foglalt :

A kiválasztott cicára megérkezett a foglaló összege, így már nem elérhető más gazdi számára.